søndag 3. august 2008

Topsy


For 3 år siden hentet vi vår lille Topsy i Sverige på kennel Marbel Coctails. Vi falt helt for denne lille søtingen;) Etter en nøye rasevurdering fant vi ut at Parson Russel Terrier kunne være noe for oss. De er kvikke, med på det meste, lærneme og greie hunder å ha med å gjøre.
I starten lærte jeg henne en del triks, gikk valpekurs og grunnkurs hos Din beste venn. Etterhvert, ville vi hjøre noe mer med hunden. Så mamma meldte meg på et agilitykurs med Topsy. Dette var definitivt noe som ga mersmak. Topsy (og ikke minst jeg) syntes det var kjempegøy så vi meldte oss inn i Nes Hundeklubb. Der fortsatte jeg treningen en liten stund før mamma tok over. Jeg skulle egentlig begynne på en skole et stykke unna, så vi så det best at noen andre tok over treningen.
Jeg begynte ikke på skolen i Råde, men ble hjemme istedenfor.
Mamma har nå trent topsy i 2 år og har nylig kommet inn på landslaget i agility;)

Over til utstilling. Det er da jeg som står for utstillingsbiten i familien. Jeg har fått en del blått på Topsy men fikk rød sløyfe på henne på utstilling i sandefjord;) Det var gøy!!
Om hun ikke er best i ringen er hun til gjengjeld en fantastisk familiehund vi alle er kjempeglad i. Hun er en reser på triks og god i agility. Virkelig noe for seg selv;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar